Формування учителями спеціальних закладів освіти комунікативних умінь у дітей з розладами аутистичного спектру

Назва програмиФормування учителями спеціальних закладів освіти комунікативних умінь у дітей з розладами аутистичного спектру
Структурний підрозділКафедра педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту
Розробник(и)Прядко Л.О., к.пед.н., доцент, доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту
NametypeКурси за вибором
НапрямРозвиток професійних компетентностей (знання навчального предмета, фахових методик, технологій)
Цільова аудиторіяУчителі-предметники, учителі-дефектологи, учителі-логопеди спеціальних закладів освіти
Мета програмиФормування уявлень про розвиток комунікативних умінь дітей з розладами аутистичного спектру. Оволодіння новітніми педагогічними стратегіями роботи з такими дітьми. Висвітлення питань структури формування комунікативних навичок.
Зміст програмиКурси передбачають оволодіння слухачами системою формування комунікативних умінь у дітей з розладами аутичного спектру. Висвітлення питань використання новітніх корекційно-освітніх технологій роботи з такими дітьми.
Обсяг програми (години)(not set)
Перелік компетентностей, що вдосконалюватимуться/ набуватимутьсяПрофесійні компетентності: інклюзивна; предметно-методична, мовно-комунікативна, інформаційно-цифрова; загальні компетентності відповідно до професійного стандарту
Опис досягнутих результатів навчання- Оволодіння знаннями особливостей розвитку комунікативних умінь дітей з розладами аутистичного спектру; - оволодіння уміннями формування комунікативних навичок у дітей з розладами аутичного спектру, спираючись на новітні наукові досягнення; - формування навичок роботи з батьками дітей з розладами аутичного спектру.
Документ про освіту(not set)