Цифровий органайзер як інструмент інформаційної компетентності сучасного педагога

Назва програмиЦифровий органайзер як інструмент інформаційної компетентності сучасного педагога
Структурний підрозділКафедра педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту
Розробник(и)Пінчук Д.М., старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту
NametypeКурси за вибором
НапрямФормування спільних для ключових компетентностей вмінь
Цільова аудиторіяПедагоги різних спеціальностей
Мета програмиНадання педагогам розуміння сутності цифрового органайзера як інструменту для організації робочих процесів та зберігання інформації; ознайомлення з основними функціями цифрового органайзера та його можливостями у веденні педагогічної діяльності; формування практичних навичок використання цифрового органайзера в педагогічній діяльності з метою підвищення якості освіти.
Зміст програмиОсновним змістом навчального процесу є: можливість ознайомитися з сучасними цифровими інструментами, спрямованими на оптимізацію педагогічної діяльності та з метою підвищення якості освіти. Педагоги зможуть оволодіти навичками раціонального використання цифрового органайзера для планування уроків, ведення електронного журналу, організації робочих процесів та зберігання інформації. Курси включають як теоретичні матеріали, так і практичні вправи та приклади використання цифрового органайзера в педагогічній практиці. Після завершення курсів педагоги будуть мати можливість ефективно використовувати цифрові інструменти для підвищення продуктивності та якості своєї роботи в освітній сфері.
Обсяг програми (години)(not set)
Перелік компетентностей, що вдосконалюватимуться/ набуватимуться Професійні компетентності: предметно-методична, мовно-комунікативна, інформаційно-цифрова; загальні компетентності відповідно до професійного стандарту
Опис досягнутих результатів навчання- Оволодіння знаннями про сутність та можливості цифрового органайзера як інструменту для організації робочих процесів та зберігання інформації; - здатність активно впроваджувати цифровий органайзер в педагогічну практику та сприяти підвищенню своєї продуктивності; - підвищення рівня інформаційної компетентності, що дозволить ефективно працювати з сучасними цифровими інструментами.
Документ про освіту(not set)