Назва програми | Уроки здорового харчування в закладах освіти |
Структурний підрозділ | Кафедра теорії і методики змісту освіти |
Розробник(и) | Успенська В. М., к. пед. н., доцент, доцент кафедри теорії і методики змісту освіти, доцент |
Nametype | Курси за вибором |
Напрям | Розвиток спільних компетентностей (інноваційної, проектної та експериментальної діяльності) |
Цільова аудиторія | Учителі початкових класів, основ здоров’я, інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут», класні керівники |
Мета програми | Підготовка педагогів до впровадження навчального курсу для учнів різних вікових груп «Уроки здорового харчування» в закладах загальної середньої освіти |
Зміст програми | Нормативне, ресурсне забезпечення, аналіз програми навчального курсу «Уроки здорового харчування». Умови ефективного впровадження навчального курсу. Теоретичні основи раціонального харчування. Моделювання уроків здорового харчування |
Обсяг програми (години) | 1 |
Перелік компетентностей, що вдосконалюватимуться/ набуватимуться | Загальні компетентності відповідно до професійного стандарту;професійні компетентності: здоров’язбережувальна, психологічна, емоційно-етична, педагогічного партнерства |
Опис досягнутих результатів навчання | Знання нормативної бази та умов ефективного впровадження навчального курсу «Уроки здорового харчування»; теоретичних основ раціонального харчування;уміння застосовувати технології, методи та прийоми освітньої діяльності, спрямовані на організацію компетентнісного уроку за тематикою здорового способу життя, моделювання уроків здорового харчування;усвідомлення сутності педагогічної діяльності з упровадження уроків здорового харчування в закладі загальної середньої освіти |
Документ про освіту | Сертифікат |
---|