Уроки здорового харчування в закладах освіти

Назва програмиУроки здорового харчування в закладах освіти
Структурний підрозділКафедра теорії і методики змісту освіти
Розробник(и)Успенська В. М., к. пед. н., доцент, доцент кафедри теорії і методики змісту освіти, доцент
NametypeКурси за вибором
НапрямРозвиток спільних компетентностей (інноваційної, проектної та експериментальної діяльності)
Цільова аудиторіяУчителі початкових класів, основ здоров’я, інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут», класні керівники
Мета програмиПідготовка педагогів до впровадження навчального курсу для учнів різних вікових груп «Уроки здорового харчування» в закладах загальної середньої освіти
Зміст програмиНормативне, ресурсне забезпечення, аналіз програми навчального курсу «Уроки здорового харчування». Умови ефективного впровадження навчального курсу. Теоретичні основи раціонального харчування. Моделювання уроків здорового харчування
Обсяг програми (години)1
Перелік компетентностей, що вдосконалюватимуться/ набуватимутьсяЗагальні компетентності відповідно до професійного стандарту;професійні компетентності: здоров’язбережувальна, психологічна, емоційно-етична, педагогічного партнерства
Опис досягнутих результатів навчанняЗнання нормативної бази та умов ефективного впровадження навчального курсу «Уроки здорового харчування»; теоретичних основ раціонального харчування;уміння застосовувати технології, методи та прийоми освітньої діяльності, спрямовані на організацію компетентнісного уроку за тематикою здорового способу життя, моделювання уроків здорового харчування;усвідомлення сутності педагогічної діяльності з упровадження уроків здорового харчування в закладі загальної середньої освіти
Документ про освітуСертифікат