| Кухарі | |||
|---|---|---|---|
|
Понеділок 03.11.2025 |
09:30 - 10:10 |
Настановне заняття (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. |
| 10:10 - 10:50 |
Настановне заняття (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 11:00 - 12:20 |
Тема 2. Організація харчування в закладах загальної середньої освіти (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. | |
| 12:30 - 13:50 |
Тема 2. Організація харчування в закладах загальної середньої освіти (Заняття в режимі «чат») |
Шкурдода Л.О. | |
| 14:00 - 15:20 |
Організаційні питання цивільного захисту (зведена) (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Загулін В.Є. | |
|
Вівторок 04.11.2025 |
08:00 - 08:40 |
Тема 3. Значення харчування в житті дитини. Раціональне харчування (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. |
| 08:50 - 10:10 |
Тема 3. Значення харчування в житті дитини. Раціональне харчування (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. | |
| 10:20 - 12:20 |
Тема 3. Значення харчування в житті дитини. Раціональне харчування (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 12:30 - 13:50 |
Тема 3. Значення харчування в житті дитини. Раціональне харчування (Заняття в режимі «чат») |
Шкурдода Л.О. | |
|
Середа 05.11.2025 |
08:00 - 08:40 |
Тема 4. Технологія приготування перших страв. Теплова обробка продуктів (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. |
| 08:50 - 10:10 |
Тема 4. Технологія приготування перших страв. Теплова обробка продуктів (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. | |
| 10:20 - 12:20 |
Тема 4. Технологія приготування перших страв. Теплова обробка продуктів (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 12:30 - 13:50 |
Тема 4. Технологія приготування перших страв. Теплова обробка продуктів (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
|
Четвер 06.11.2025 |
08:00 - 08:40 |
Тема 5. Технологія приготування страв та гарнірів з овочів. Технологія приготування страв з яєць та сиру (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. |
| 08:50 - 10:10 |
Тема 5. Технологія приготування страв та гарнірів з овочів. Технологія приготування страв з яєць та сиру (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. | |
| 10:20 - 12:20 |
Тема 5. Технологія приготування страв та гарнірів з овочів. Технологія приготування страв з яєць та сиру (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 12:30 - 13:50 |
Тема 5. Технологія приготування страв та гарнірів з овочів. Технологія приготування страв з яєць та сиру (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
|
П'ятниця 07.11.2025 |
08:00 - 09:20 |
Питання національної безпеки України і громадянської ідентичності у сучасному освітньому процесі (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
П’ятаченко Ю.В. |
| 09:30 - 10:50 |
Мовно-комунікативна компетентність освітянина: зміст, структура, шляхи удосконалення (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
П’ятаченко Ю.В. | |
| 11:00 - 12:20 |
Зміст та специфіка здійснення психологічної підтримки та допомоги учасникам освітнього процесу у воєнний та повоєнний періоди (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Василевська О.І. | |
| 12:30 - 13:50 |
Тема 1. Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. | |
|
Понеділок 08.12.2025 |
08:00 - 08:40 |
Тема 6. Технологія приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. |
| 08:50 - 10:10 |
Тема 6. Технологія приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. | |
| 10:20 - 12:20 |
Тема 6. Технологія приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 12:30 - 13:50 |
Тема 6. Технологія приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
|
Вівторок 09.12.2025 |
08:00 - 08:40 |
Тема 7. Технологія первинної обробки м’яса, риби та напівфабрикатів з них. М`ясні та рибні гарячі страви. Приготування рибних гарячих страв (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. |
| 08:50 - 10:10 |
Тема 7. Технологія первинної обробки м’яса, риби та напівфабрикатів з них. М`ясні та рибні гарячі страви. Приготування рибних гарячих страв (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. | |
| 10:20 - 12:20 |
Тема 7. Технологія первинної обробки м’яса, риби та напівфабрикатів з них. М`ясні та рибні гарячі страви. Приготування рибних гарячих страв (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 12:30 - 13:50 |
Тема 7. Технологія первинної обробки м’яса, риби та напівфабрикатів з них. М`ясні та рибні гарячі страви. Приготування рибних гарячих страв (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
|
Середа 10.12.2025 |
08:00 - 08:40 |
Тема 8. Технологія приготування страв з тіста. Технологія приготування солодких страв (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. |
| 08:50 - 10:10 |
Тема 8. Технологія приготування страв з тіста. Технологія приготування солодких страв (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. | |
| 10:20 - 12:20 |
Тема 8. Технологія приготування страв з тіста. Технологія приготування солодких страв (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 12:30 - 13:50 |
Тема 8. Технологія приготування страв з тіста. Технологія приготування солодких страв (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
|
Четвер 11.12.2025 |
08:00 - 08:40 |
Тема 9. Товарне сусідство продуктів харчування. Харчові добавки у громадянському харчуванні (Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом) |
Шкурдода Л.О. |
| 08:50 - 10:50 |
Тема 9. Товарне сусідство продуктів харчування. Харчові добавки у громадянському харчуванні (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 11:00 - 12:20 |
Тема 9. Товарне сусідство продуктів харчування. Харчові добавки у громадянському харчуванні (Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 12:30 - 13:50 |
Тема 9. Товарне сусідство продуктів харчування. Харчові добавки у громадянському харчуванні (Заняття в режимі «чат») |
Шкурдода Л.О. | |
|
П'ятниця 12.12.2025 |
08:00 - 09:20 |
Конференція з обміну досвідом (Заняття в режимі «чат») |
Шкурдода Л.О. |
| 09:30 - 10:50 |
Підсумкове заняття (Захист екзаменаційних робіт (в режимі «чат»)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 11:00 - 12:20 |
Підсумкове заняття (Захист екзаменаційних робіт (в режимі «чат»)) |
Шкурдода Л.О. | |
| 12:30 - 13:50 |
Підсумкове заняття (Захист екзаменаційних робіт (в режимі «чат»)) |
Шкурдода Л.О. | |