⬅️ Повернутися
Кухарі
Понеділок
03.11.2025
09:30 - 10:10 Настановне заняття
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
10:10 - 10:50 Настановне заняття
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
11:00 - 12:20 Тема 2. Організація харчування в закладах загальної середньої освіти
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
12:30 - 13:50 Тема 2. Організація харчування в закладах загальної середньої освіти
(Заняття в режимі «чат»)
Шкурдода Л.О.
14:00 - 15:20 Організаційні питання цивільного захисту (зведена)
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Загулін В.Є.
Вівторок
04.11.2025
08:00 - 08:40 Тема 3. Значення харчування в житті дитини. Раціональне харчування
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
08:50 - 10:10 Тема 3. Значення харчування в житті дитини. Раціональне харчування
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
10:20 - 12:20 Тема 3. Значення харчування в житті дитини. Раціональне харчування
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
12:30 - 13:50 Тема 3. Значення харчування в житті дитини. Раціональне харчування
(Заняття в режимі «чат»)
Шкурдода Л.О.
Середа
05.11.2025
08:00 - 08:40 Тема 4. Технологія приготування перших страв. Теплова обробка продуктів
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
08:50 - 10:10 Тема 4. Технологія приготування перших страв. Теплова обробка продуктів
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
10:20 - 12:20 Тема 4. Технологія приготування перших страв. Теплова обробка продуктів
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
12:30 - 13:50 Тема 4. Технологія приготування перших страв. Теплова обробка продуктів
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
Четвер
06.11.2025
08:00 - 08:40 Тема 5. Технологія приготування страв та гарнірів з овочів. Технологія приготування страв з яєць та сиру
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
08:50 - 10:10 Тема 5. Технологія приготування страв та гарнірів з овочів. Технологія приготування страв з яєць та сиру
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
10:20 - 12:20 Тема 5. Технологія приготування страв та гарнірів з овочів. Технологія приготування страв з яєць та сиру
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
12:30 - 13:50 Тема 5. Технологія приготування страв та гарнірів з овочів. Технологія приготування страв з яєць та сиру
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
П'ятниця
07.11.2025
08:00 - 09:20 Питання національної безпеки України і громадянської ідентичності у сучасному освітньому процесі
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
П’ятаченко Ю.В.
09:30 - 10:50 Мовно-комунікативна компетентність освітянина: зміст, структура, шляхи удосконалення
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
П’ятаченко Ю.В.
11:00 - 12:20 Зміст та специфіка здійснення психологічної підтримки та допомоги учасникам освітнього процесу у воєнний та повоєнний періоди
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Василевська О.І.
12:30 - 13:50 Тема 1. Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
Понеділок
08.12.2025
08:00 - 08:40 Тема 6. Технологія приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
08:50 - 10:10 Тема 6. Технологія приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
10:20 - 12:20 Тема 6. Технологія приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
12:30 - 13:50 Тема 6. Технологія приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
Вівторок
09.12.2025
08:00 - 08:40 Тема 7. Технологія первинної обробки м’яса, риби та напівфабрикатів з них. М`ясні та рибні гарячі страви. Приготування рибних гарячих страв
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
08:50 - 10:10 Тема 7. Технологія первинної обробки м’яса, риби та напівфабрикатів з них. М`ясні та рибні гарячі страви. Приготування рибних гарячих страв
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
10:20 - 12:20 Тема 7. Технологія первинної обробки м’яса, риби та напівфабрикатів з них. М`ясні та рибні гарячі страви. Приготування рибних гарячих страв
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
12:30 - 13:50 Тема 7. Технологія первинної обробки м’яса, риби та напівфабрикатів з них. М`ясні та рибні гарячі страви. Приготування рибних гарячих страв
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
Середа
10.12.2025
08:00 - 08:40 Тема 8. Технологія приготування страв з тіста. Технологія приготування солодких страв
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
08:50 - 10:10 Тема 8. Технологія приготування страв з тіста. Технологія приготування солодких страв
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
10:20 - 12:20 Тема 8. Технологія приготування страв з тіста. Технологія приготування солодких страв
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
12:30 - 13:50 Тема 8. Технологія приготування страв з тіста. Технологія приготування солодких страв
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
Четвер
11.12.2025
08:00 - 08:40 Тема 9. Товарне сусідство продуктів харчування. Харчові добавки у громадянському харчуванні
(Відео- (аудіо-) конференція, відео-лекція, презентація з аудіо-супроводом)
Шкурдода Л.О.
08:50 - 10:50 Тема 9. Товарне сусідство продуктів харчування. Харчові добавки у громадянському харчуванні
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
11:00 - 12:20 Тема 9. Товарне сусідство продуктів харчування. Харчові добавки у громадянському харчуванні
(Практична робота (анкетування, виконання завдань, тестів))
Шкурдода Л.О.
12:30 - 13:50 Тема 9. Товарне сусідство продуктів харчування. Харчові добавки у громадянському харчуванні
(Заняття в режимі «чат»)
Шкурдода Л.О.
П'ятниця
12.12.2025
08:00 - 09:20 Конференція з обміну досвідом
(Заняття в режимі «чат»)
Шкурдода Л.О.
09:30 - 10:50 Підсумкове заняття
(Захист екзаменаційних робіт (в режимі «чат»))
Шкурдода Л.О.
11:00 - 12:20 Підсумкове заняття
(Захист екзаменаційних робіт (в режимі «чат»))
Шкурдода Л.О.
12:30 - 13:50 Підсумкове заняття
(Захист екзаменаційних робіт (в режимі «чат»))
Шкурдода Л.О.